Your delivery experts

DPD bedrijfsfilosofie

Our Ambition: Customer Satisfaction through Operational Excellence delivered by committed employees and partners

Ons doel is duidelijk: wij zijn van plan de meest klantvriendelijke pakketdienstverlener van standaard- en expresspakketten wereldwijd te worden – deskundig, aantrekkelijk en dicht bij de klant. Onze reeks producten sluit precies aan bij de wensen van onze klanten en biedt hun precies wat ze nodig hebben.

Wij kennen onze business: we combineren internationaal denken met een gedegen kennis van lokale markten. Dit maakt ons sterk en geeft ons de mogelijkheid wereldwijd de hoogste standaard aan service en kwaliteit te bieden. Daardoor leveren wij een beslissende bijdrage aan het zakelijke succes en concurrentievermogen van onze klanten.

In onze dagelijkse werkzaamheden hanteren wij de volgende waarden:
 
Absolute klantgerichtheid: Onze manier van denken en handelen is gericht op onze klanten en hun behoeften.
 
Lokaal dynamisch: Wij bieden regionale bekwaamheid in een internationaal netwerk en staan altijd dicht bij onze klanten.

Duurzame ontwikkeling: Wij respecteren onze verplichtingen tegenover het milieu, onze werknemers en de samenleving in zijn geheel.

Download ons milieubeleidsverklaring:
Milieubeleid
 

Efficiëntie: een krachtig transportsysteem en een uitstekend rendement. 

Vakbekwaamheid: Een naadloos Europees netwerk en sterke lokale partners in internationale verzending vormen de basis voor perfecte transportoplossingen, zelfs bij een uiterst ingewikkelde logistiek. Betrouwbaarheid en respect voor waarden vormen onze basis bij het benaderen van onze klanten en partners. Innovatie en de kundigheid van onze medewerkers garanderen de voortdurende optimalisering van ons systeem en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten in overeenstemming met behoeften van de markt.

Download ons Quality Policy Statement:
QualityPolicy

 

DPD engageert zich om de principes van de ETI base code (www.ethicaltrade.org) te respecteren.