www.dpd.com

Sistem eficient de urmarire a expeditiei online

Daca doriti sa aflati in orice moment unde este coletul dvs DPD, puteti verifica statusul livrarii completand numarul documentului de transport sau numarul de referinta in campul de mai jos.


Alegeti limba:
Sistemul de urmarire al transportului sau datele de transport accesibile prin sistemul de Tracking, sunt proprietatea DPD. DPD ofera acces exclusiv la sistemul de Urmarire expediere pentru verificarea statusului expeditiei care a fost incredintata DPD spre transport si livrare, sau care a fost incredintat unei terte parti. Accesul la sistemul de urmarire expeditie nu este acordat in alte scopuri. Fara acordul scris al DPD nu aveti dreptul sa postati date despre transport pe un alt site sau in alta locatie, sa il distribuiti, copiati stocati, folositi sau vindeti catre o alta parte. Serviciul furnizat este pentru uz personal. Ca urmare a acestui fapt, dreptul de a utiliza sistemul de urmarire transport sau transferul de date de urmarire nu pot fi atribuite catre o alta parte. În caz de încalcare a acestor conditii, drepturile de acces la sistemul de urmarire pot fi retrase si parolele / codurile de utilizator pot fi sterse, astfel de incalcari putand fi pedepsite prin lege.
Orice acces la Urmarire status sau orice utilizare a sistemului de tracking care nu este conforma cu aceste conditii este strict interzisa.