Your delivery experts

Boosting your e-commerce

undefined

E-commerce is voortdurend in verandering. Daarbovenop willen Europese klanten een correcte afhandeling, transparante prijzen en verschillende opties voor de levering. In onze ambitie om dé referentie te zijn in de pakket-, koeriers- en expresmarkt, willen wij u ten volle ondersteunen om van uw webshop een goed draaiende verkoopmachine te maken.

E-shopper barometer

DPDgroup geeft u inzicht in het snel veranderende landschap van online shopping in Europa met een nieuw E-Shopper Barometerrapport. 

Klik hier en ontdek de voorkeur van de Europese e-shoppers.

Whitepapers

DPD beseft ten volle het belang van e-commerce. We weten ook hoe effectief een doordachte omnichannelstrategie kan zijn. Daarom investeert DPD in waardevolle en evenwichtige toepassingen en onderzoeksinitiatieven die de e-commerce ondersteunen om verder te groeien.

De informatie uit deze initiatieven, samen met ons eigen onderzoek zoals de E-Shopper Barometer, vormt de basis voor enkele handige brochures met praktische tips om een performante webshop uit te bouwen.

 

Klik verder om deze nuttige tips te ontdekken en lees hoe u uw webshop kunt verbeteren en uw onlineverkopen een boost kunt geven.

 

Klik hier om ons te contacteren over uw pakket