Your delivery experts

C.O.D.

Wanneer u bij betalingen op zeker wilt spelen, kunt u van onze C.O.D.service gebruik maken. Niet alleen eenvoudig en snel, maar ook veilig dankzij de automatische verzekering tegen verlies van het te ontvangen C.O.D.-bedrag.

Grensoverschrijdend bieden we u de C.O.D. service voor DPD CLASSIC naar Nederland, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk aan, voor DPD GUARANTEE naar Nederland, Duitsland en Luxemburg.

Financiële levensloop
Als uw C.O.D. pakket aankomt bij het verzenddepot, worden direct alle relevante gegevens geregistreerd en doorgestuurd naar het betreffende ontvangstdepot. Zodra het C.O.D. bedrag bij het ontvangstdepot binnen is, worden de verdere fasen van de betaling automatisch geactiveerd.

De gedigitaliseerde financiële levensloop kunt u hier op de DPD website onder TRACK & ORDER bekijken. Dat schept helderheid en zekerheid over de totale weg van uw C.O.D. pakketten tot waar het geld wordt overgemaakt op uw rekening.

C.O.D verzendlabel
Kruis op de C.O.D. verzendlabel de gewenste betalingswijze aan - "contant" of "cheque" - en vul meteen ernaast het C.O.D. bedrag in.

Hoe kunnen we helpen?

Contacteer ons