Your delivery experts

Een pakket verzenden met DPD: Altijd op het juiste moment

Je weet vast hoe snel een dag volgepland is met verplichtingen en afspraken. Voor jouw klanten is het niet anders. Winkelen, koken voor de kinderen, de rest van het huishouden, …en tussendoor komt je langverwachte pakket aan. Maar je weet niet wanneer precies je pakket wordt geleverd, nog meer stress!

Tenzij je het pakket verzendt met onze serviceoptie Predict.

  • Op de dag van verzending informeren wij de klant per sms of e-mail over de leveringsdag. Op verzoek kan hij de levering dan nog tot drie dagen uitstellen.
  • Zonder tegenbericht leveren wij automatisch de volgende werkdag.
  • Op de leveringsdag ontvangt jouw klant van ons een bericht per sms of e-mail en zo weet hij precies wanneer het pakket zal aankomen.
  • Deze meerwaarde voor jouw klanten vind je exclusief bij DPD.

Alleen met Predict: Wij leveren precies wanneer het uitkomt voor jouw klant.

Onze levering met Predict levert een maximale klantentevredenheid op en biedt dus ook jou een echte meerwaarde. Want jouw klanten krijgen niet alleen wát ze willen, maar ook wannéér ze het willen. Comfortabel, eenvoudig en exclusief bij DPD.

Maximale flexibiliteit, ook bij een nieuwe levering.

Komt het aangekondigde tijdstip jouw klant niet uit, dan kan hij via www.nieuwelevering.be aangeven of hij de levering wil laten doorgaan op een nieuwe datum of op een ander leveringsadres (bijv. op het werk) of dat hij wil dat het pakket wordt geleverd op een afgesproken specifieke plaats (bv. in de garage).

 

Hoe kunnen we helpen?

Contacteer ons