4. august 2021 | Pressiteade

Muudatused tarnegraafikus seoses taasiseseisvumispäevaga

  

  • 19. augustil töötame tavapärase graafiku alusel. Antud kuupäeval korjatud Eesti-sisesed kullerpakid toimetatakse saajateni alates 23.08 (v.a pakid, millele on tellitud laupäevateenus, need pakid toimetame saajateni 21.08). 19. augustil enne pakiautomaatide tühjendamisaegasid (kättesaadavad siit) pakiautomaatidesse postitatud pakid jõuavad saajateni alates 21.08. Peale tühjendamist sisestatud pakid jõuavad saajateni alates 24.08.
  • 20. augustil saadetiste korje ja jaotusvedu ei toimu. Sellel kuupäeval pakiautomaatidesse sisestatud pakid jõuavad saajateni alates 24.08.
  • 21. augustil toimub jaotusvedu tavapärase laupäevase graafiku alusel.
  • Saadetiste saatmine Euroopasse: tavapärasele tarneajale tuleb lisada +1 tööpäev.

Lisainfo DPD klienditeeninduselt: