Your delivery experts

Csomag- keresés

Csomag-
küldés

Csomagot szeretne küldeni?

Adja fel Pickup csomagponton kényelmesen, egyszerűen!

Csomag- küldés

 

Ügyfélszolgálat:

DPD Netcsomagom

Személyre szabva.

Futárunk nem találta otthon? Adja meg, hogy mikor, hova menjen legközelebb!  A csomagértesítőn szereplő szám megadásával, az első sikertelen kézbesítési kísérlet után az egyedi igényeinek megfelelően alakíthatja csomagja kiszállítását.

 • Kérje alternatív kiszállítás címre például másik városba, vagy akár a munkahelyére vagy akár egy rokona, ismerőse címére.
 • Módosítsa a kiszállítás napját.

Legyen részese az online világ nyújtotta lehetőségeknek!

Próbálja ki új, csomagkövető rendszerünket!

www.netcsomagom.dpd.hu
Predict

Mindig tudja

futárunk mikor érkezik.

Predict kiegészítő szolgáltatásunkkal nem kell egész nap csomagjára várnia, mert mi megadjuk azt a 1 órás időablakot, amikor futárunk kézbesíti a küldeményét. 

A küldemény kiszállításának napján a címzettnek a reggeli órákban emailt küldünk, amelyben a küldeményének a pontos kiszállításáról értesítjük, így megtudja, hogy mely 1 órás időintervallumban érkezik futárunk.A Predictet, a szolgáltatásra szerződött ügyfeleink címzettjei részére biztosítjuk.

Tudjon meg többet
Miért a DPD?

Csomagjaink könnyedén érkeznek.

A környezetünk számára is.

 • Fenntartható fejlődés

  Minden csomag szállításakor biztosítjuk a karbon-semlegességet.  Küldeményei szállításával nem növekszik ökológiai lábnyoma. További információk.

 • A kézbesítés módosítása

  Nincs otthon? Nem probléma. Módosítsa a kézbesítés napját vagy helyét néhány perc alatt. DPDCsomagom.

 • Biztonság

  Küldeménye velünk biztonságban utazik. Minden csomagot automatikusan biztosítunk a beszerzési értékig, közúton maximum 520 EUR, légi szállítás esetén 20 USD/kg értékig.