18. juni 2020 | Nieuws

CSR report 2019 #dpdgreendelivery

Bij DPD nemen we onze verantwoordelijkheid, zowel tegenover onze klanten als tegenover onze medewerkers en de samenleving waarin we leven. Als onderdeel van de logistieke sector willen wij graag bijdragen aan het voorkomen van #ClimateChange. Daarom richt ons #CorporateSocialResponsibility-programma, DrivingChange ™, zich op 4 hoofdprioriteiten om onze negatieve effecten op de planeet te minimaliseren en ons een #EmployerOfChoice te maken.

  1. Carbon neutral commitment: We leveren 100% CO2-neutrale pakketten door heel Europa zonder extra kosten voor onze klanten.

  2. Smart urban delivery: We bieden meer dan 100 slimme stedelijke #bezorgoplossingen in Europa en daarbuiten aan door meer bezorgopties toe te voegen en zo onze impact op de weg te verminderen.

  3. Closer communities: We bouwen betekenisvolle verbindingen op met gemeenschappen waarmee we samen werken.

  4. Innovative enterpreneurship: We willen #localbusinesses helpen te groeien als onderdeel van ons streven naar innovatief ondernemerschap.

“Onze delivery experts spelen een sleutelrol in de steden voor de burgers. Via onze Pickup parcelshops en onze depots hebben we besloten om de luchtkwaliteitsniveau in realtime, straat voor straat, te meten. En zo gratis een uitgebreid beeld van de levensbedreigende fijnstof concentratie in de stad te geven aan de stadsbestuurders en aan DPD-ontvangers. Het is onze aanvullende bijdrage omdat delen van de informatie aanzet tot actie", stelt Boris Winkelmann, Executive Vice President van DPDgroup.

Lees hier het CSR report 2019