26. November 2021 | Press release

Kuidas tunda ära DPD kuller?

Kuidas tunda ära DPD kuller?

Kuidas tunda ära DPD kuller?

Jõuluperioodil võib olla sagimist palju ning kokkupuuteid kullerettevõtetega tavapärasest oluliselt rohkem. Seoses kõrghooajaga oleme DPD autoparki lisanud sõidukeid, mis ei pruugi olla DPD logodega bränditud. Tuletame siinkohal meelde, kuidas tunda ära DPD kuller.

DPD kulleri tunneb ära DPD logoga vormirõivaste järgi ning kuller käib pakkide korjel ja jaotusel alati käsiskänneriga, milles on DPD tarkvara. Kuller skaneerib üle antud ja vastu võetud pakid/alused. Kõikidele kulleritele on väljastatud töötõend.

Kahtluse korral on sul alati õigus küsida kullerilt töötõendit ning paluda kulleri skännerist näha skaneeritud pakki. Juhul kui kahtlused jäävad, soovitame paki üleandmisest keelduda ja pöörduda DPD klienditeeninduse poole.

DPD klienditeenindus