18. december 2019 | Persbericht

Mark Brussel benoemd tot CFO van DPD Nederland

Oirschot, 12 december 2019 – DPD Nederland heeft een nieuwe CFO aangesteld. Mark Brussel vervult per 1 januari 2020 de rol van CFO bij de pakketdienst. In samenspraak met de Raad van Commissarissen wordt Mark Brussel benoemd als statutair directeur bij DPD Nederland. In zijn rol als CFO zal Brussel zich gaan richten op de verdere ontwikkeling van Finance. Hiermee verzekert DPD zich van een goede basis om de groeistrategie te realiseren en de hoge kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Mark Brussel heeft jarenlange ervaring in internationale financiële management rollen. Door het vervullen van verschillende directiefuncties bij bedrijven zoals Océ / Canon en Xeikon heeft hij financiële ervaring opgebouwd in alle schakels van het bedrijfsproces. Ook heeft hij in diverse landen gewoond en gewerkt.

Mark Brussel over zijn aanstelling bij DPD Nederland:

“Ik kijk er enorm naar uit om bij DPD Nederland aan de slag te gaan. DPD is een sterk groeiend bedrijf met een fantastische uitgangspositie. Mijn focus ligt op de ontwikkeling van finance in het bedienen van haar stakeholders door goede informatie, inzichten & adviezen. ”

DPD is zeer verheugd met de komst van Mark Brussel. Eric Dietz, CEO DPD Nederland over zijn aanstelling:

“We hebben Mark in de procedure leren kennen als een vakman in Financial Management. Mark onderscheidt zich in zijn ambitie en resultaatgerichtheid, waarbij hij nadrukkelijk gericht is op samenwerken. Met zijn ruime ervaring als Director of Finance en CFO in Nederland en internationaal zal Brussel direct bijdragen aan de groei van DPD. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”