2. december 2021 | Nieuws

DPD zet eerste stappen richting autonome pakketbezorging in Nederland.

DPD verkent de mogelijkheden van een duurzame toekomst met een innovatieve vijfdaagse pilot van groene, autonome pakketbezorging.

De formule voor deze innovatieve pilot: #autonoom, #lockers, #groen, #duurzaam én #innovatie.Jorin Aardoom, Manager Data & Innovation DPD Nederland: “We hebben een pakket autonoom afgeleverd bij de klant. Op afstand konden we het voertuig en onze pakketten monitoren. Op dit moment bekijken we de potentiële meerwaarde die deze innovatie met zich mee kan brengen voor onze klanten. Wij streven er elke dag naar om het beter te doen voor onze klanten en ontvangers. De pilot van autonome bezorging samen met Cleveron liet veelbelovende resultaten zien. We verheugen ons erop om meer innovatieve oplossingen te onderzoeken die een toekomst in groene, duurzame levering en mobiliteit ondersteunen”

Wil je meer weten over deze innovatieve pilot? Bekijk hier onze video