3. maart 2022 | Nieuws

Situatie in Oekraïne

Vanwege de situatie in Oekraïne zijn de volgende DPD-diensten tot nader order tijdelijk opgeschort:

  • Alle verzenddiensten van / naar Oekraïne

  • Alle verzenddiensten van/naar Rusland en Wit-Rusland.

  • Binnenlandse verzenddiensten binnen Rusland worden gehandhaafd.

Wij bij GeoPost/DPDgroup maken ons grote zorgen over de huidige situatie in Oekraïne, naast de impact die deze crisis heeft op onze dagelijkse activiteiten. Als bezorgingsexperts en een bedrijf dat openstaat voor de wereld, voor diversiteit en voor solidariteit, omarmen we de verklaring van onze medespeler DHL volledig: "Als een bedrijf dat handel tussen landen en volkeren over de hele wereld mogelijk maakt, streven we naar een meer verbonden wereld, met vrede en welvaart voor iedereen.”

We denken aan het Oekraïense volk - vooral degenen die in onze bedrijven in de buurlanden werken: Tsjechië, Hongarije, Polen en Roemenië - en onze collega's bij DPD Rusland.

In de buurlanden en daarbuiten is de wens om te doneren van nature sterk, en liefdadigheidsacties kunnen komen van individuen of worden gecoördineerd op bedrijfsniveau. Dat is wat we doen als Business Units en als Groep: Onze mensen in de Business Units worden ook gemobiliseerd om concrete steun en hulp te bieden aan degenen die lijden: We blijven gefocust op het welzijn en de veiligheid van onze mensen en degenen die lijden en houden de situatie nauwlettend in de gaten.