26. november 2019 | Nieuws

Pakketstop Finland

Door een staking van verschillende Finse diensten, zoals Finse Post en verschillende veerdiensten, zien we ons genoodzaakt een pakketstop op Finland te voeren. Dit betekent dat je tot nader bericht geen pakketten meer aan kunt bieden met als eindbestemming Finland. Het is onbekend hoe lang de staking gaat duren.
 
Pakketten die sinds maandag 25 november bij DPD aangeboden zijn voor Finland worden tot nader bericht in opslag gezet en in Finland bezorgd zodra de staking ten einde komt.
 
Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte met betrekking tot de levering van pakketten in Finland en laten we het zo spoedig mogelijk weten indien er weer pakketten richting Finland verstuurd kunnen worden. Wij zetten alle mogelijke middelen in om de levering in Finland zo spoedig mogelijk te kunnen hervatten.
  
Mocht je vragen hebben over de pakketstop, dan kan je contact opnemen met je contactpersoon binnen DPD.