16. maart 2021 | Persbericht

DPD official partner van Team Jumbo-Visma

DPD mag zich official partner van het schaatsteam en het wielerteam van Team Jumbo-Visma noemen. Afgelopen februari tekende de pakketservice het sponsorcontract met Team Jumbo-Visma. Het contract is aangegaan voor een periode van drie jaar.

DPD komt met het logo op alle voertuigen van Team Jumbo-Visma te staan. Bij de leveranciersingang van het nieuwe pand van Team Jumbo-Visma, zal DPD ook een Pickup parcelshop openen.  DPD tekende het contract samen met partner Uniglobe Travel. Uniglobe Travel is een netwerk van reisondernemers die garant staat voor persoonlijke dienstverlening. Met bijna 40 jaar ervaring verzorgen zij zakenreizen voor het MKB.

 

Thiemo van Spellen, CCO DPD Nederland: “Zowel bij Team Jumbo-Visma als bij DPD draait het om topprestaties. Ik vergelijk het leveren van onze diensten regelmatig met topsport. We zijn dan ook trots om official partner van het Team Jumbo-Visma te zijn. Tijdens deze bijzondere tijd waar we nu in leven, leveren onze medewerkers weer iedere dag topprestaties met elkaar. Dat zien wij ook terug in Team Jumbo-Visma. De sport, zowel schaatsen als wielrennen, is snel en alleen door ontzettend hard te werken en te pieken op het juiste moment, met een sterk team, pak je een plaats op het podium.”


Team Jumbo-Visma
Team Jumbo-Visma is een Nederlands professioneel topsportteam dat 365 dagen per jaar zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Met het samenvoegen van een professionele wieler- en schaatsploeg is het fundament gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport. De Team Jumbo-Visma wielerploeg, dat onder andere bestaat uit Primoz Roglic en Wout van Aert, is actief als ProTour-team. Daarmee presteren zij op alle wedstijden van de UCI World Tour waar het team de nummer 1 positie heeft. Het Team Jumbo-Visma schaatsteam bestaat onder andere uit Sven Kramer en Antoinette de Jong, waarbij laatstgenoemde afgelopen maand nog wereldkampioen in Thialf werd.Richard Plugge, General Manager Pro Cycling Team: “Het is natuurlijk fantastisch dat DPD Nederland zich aan Team Jumbo-Visma verbindt en daarmee Official Partner van het team is geworden. Dat verschillende top bedrijven zich verbinden met het team, onderstreept maar weer het vertrouwen dat bedrijven hebben in de schaats- en wielersport en dan Team Jumbo-Visma in het bijzonder.”

Sponsoring
DPD steunt al enkele jaren meerdere sportclubs zowel op regionaal als op landelijk niveau.
Op landelijk niveau is Squash Bond Nederland daar een voorbeeld van. DPD heeft afgelopen januari het sponsorcontract weer met 2 jaar verlengd. Samen met SBN organiseert DPD in 2022 het EK Squash.