22. september 2021 | Nieuws

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in DPD Insights

Eind augustus is er een release geweest van DPD Insights. Daarmee zijn er weer een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de tool.

We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Bij Exceptie management kun je voortaan filteren op favorieten. Zo heb je het pakket dat je zoekt nog sneller gevonden.
  • Bij Retouren kun je een export maken van het gefilterde overzicht.
  • Bij Gebruikersbeheer heb je voortaan inzicht in de volledige inlognaam. Ook is het niet langer mogelijk dat er twee dezelfde inlognamen zijn. Ten slotte hebben we ook de verschillende rollen van de gebruikers verder verduidelijkt.

Natuurlijk is deze release geen eindstation. We zijn namelijk al bezig met de voorbereidingen voor de volgende update van DPD Insights. Dan willen we het onder andere mogelijk maken dat alleen bepaalde gebruikers inzicht krijgen in de facturen en tarieven. En dat de afmetingen en het gewicht per pakket getoond worden. Als de nieuwe release klaar is, berichten we je daarover.

Wil je in de toekomst meedenken over verbeteringen in DPD Insights? Of vind je het leuk om nieuwe functionaliteiten te testen voordat ze gereleaset worden? Laat het ons dan weten. We kunnen altijd mensen in het testpanel gebruiken. Je kunt je aanmelden via [email protected].