22. september 2021 | Nieuws

We all share the #SameAddress

DPD heeft een groot groen hart en daar zijn we trots op. In juni hebben we daarom ‘We all share the #SameAddress’ gelanceerd. Onder dit Europese motto hebben we verschillende duurzaamheidsambities belicht en nader uitgelegd. En in september pakken we deze draad weer op.

Op social media zul je vanaf september weer filmpjes en posts voorbij zien komen over duurzaamheid. Zo is DPD vanaf oktober vier keer te zien in Doe maar Duurzaam, het RTLZ-programma over duurzaam ondernemen. Tijdens deze afleveringen vertellen we meer over het belang van duurzame pakketbezorging en over onze ambities. Daarnaast gaan we in op Breathe, het project waarmee we de luchtkwaliteit in de grootste Europese steden meten, waaronder Rotterdam en Den Haag. Ook geven we een toelichting op onze elektrische fietsen, bussen en vrachtwagens.

Dus wil je meer weten over duurzaamheid bij DPD? Houd onze social media deze maand dan extra goed in de gaten, want We all share the #SameAddress.