Wat is het verschil tussen DPD Shipper Local en Central?

DPD Shipper is de labeltool van DPD voor contractklanten. Er zijn twee versies: DPD Shipper Central en DPD Shipper Local.

De centrale versie is toegankelijk via een website met een inlog. De locale versie moet je zelf installeren op een lokale computer. De overige verschillen zijn:

DPD Shipper CentralDPD Shipper Local
Toegankelijk via website met een inlogEigen installatie op een lokale
computer
Labels afdrukken op A4-printerLabels afdrukken op A4-printer of labelprinter
Altijd up to date dankzij automatische updatesZelf handmatige updates downloaden
Mogelijkheid tot automatische data export
naar DPD via een FTP server
Toegang tot DPD Shipper gaat via jouw contactpersoon van DPD.