18. June 2020 | Update

Cross-border webinar

Cross-border webinar

Cross-border ondernemen is booming. Steeds vaker kijken ondernemers ook naar markten buiten Nederland. Door de komst van marketplaces wordt internationale sales van fysieke producten immers steeds gemakkelijker en meer winstgevend. Bent u benieuwd hoe u optimaal gebruik kunt maken van de kansen die cross-border biedt? Dan nodigen wij u van harte uit voor het DPD Cross-Border Webinar!

Uitgebreid inzicht in gedrag (buitenlandse) online shopper-profielen

Tijdens het Cross-Border Webinar neemt Thiemo van Spellen (CCO DPD Nederland) u mee in de wereld van cross-border ondernemen. De basis hiervoor is ons door Kantar TNS uitgevoerde E-Shopper Barometer rapport. Uitgebreid onderzoek in 22 landen geeft waardevol inzicht in verschillende ontwikkelingen binnen de markt. Van klantprofielen, -wensen en -behoeften tot het concrete bestedingsgedrag, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, distributie en loyaliteit zijn belangrijke thema’s.

Cross-border & Marketplaces

Emile Valkestijn, CCO en Marketplaces expert bij 10XCREW geeft u na de presentatie van Thiemo, inzicht in hoe u succesvol cross-border kunt ondernemen via Marketplaces. Uiteraard neemt hij in zijn presentatie ook verschillende (algemenere) E-commerce trends en ontwikkelingen mee. Hierdoor is het webinar ook relevant voor organisaties die géén cross-border-plannen hebben. Meldt u zich ook in dat geval zeker aan!