Hoe kan ik DPD Shipper gebruiken op een Mac computer?

DPD Shipper Central is op elk apparaat toegankelijk, de lokaal geïnstalleerde versie echter niet. Wil je deze toch op een Mac computer gebruiken, dan is dat mogelijk mits DPD Shipper Local is geïnstalleerd op een Windowscomputer.

Mocht je toch issues ondervinden bij het gebruik van DPD Shipper Local op een Mac computer, gebruik dan het IP-adres van de Windowscomputer in plaats van de naam van de computer. Bijvoorbeeld: De naam van de Windows pc is Dell-DPD, om te verbinden met DPD Shipper op een Mac typ je http://Dell-DPD:8080/login. Als dit niet werkt vervang je de naam, Dell-DPD, door het IP-adres van de Windows computer, bijvoorbeeld 198.168.2.3.