Door coronamaatregelen kan het zijn dat openingstijden van parcelshops afwijken. Excuses voor het ongemak.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Labeltool DPD Shipper

Labeltool DPD Shipper

Hoe log ik in op DPD Shipper Local?

Zodra DPD Shipper Local is geïnstalleerd op een van je lokale computers, kun je de labeltool vanuit elke pc of laptop benaderen binnen hetzelfde netwerk. Om met DPD Shipper te werken, ga je naar http://xxx:8080 waar bij xxx de voor jouw netwerk specifieke link ingevuld moet worden. Je komt nu op de inlogpagina uit van de labeltool.

Hier voer je de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Je kunt inloggen met de inloggegevens die je van DPD hebt ontvangen.

Mocht je gebruikersnaam of wachtwoord niet worden herkend, dan komt er een foutmelding in beeld. Ben je er zeker van dat je de gegevens hebt ingevoerd zoals je die hebt ontvangen, neem dan contact op met DPD afdeling Customer IT.