DPD & Privacy

Hoe voorkom je dat je de dupe wordt van Phishing?

DPD vraagt nooit via e-mail om een bestand te downloaden of om persoons- en/of betaalgegevens. Ontvang je toch zo’n verzoek?

• Geef nooit persoonsgegevens per e-mail of telefoon
  • Beantwoord de e-mail niet van een afzender die je niet vertrouwt
  • Ga nooit via een link in de e-mail naar een voor jouw onbekende website
  • Bescherm je computer tegen virussen, spyware en hackers met een up-to-date antivirusprogramma en ene complex wachtwoord
  • Wees voorzichtig met het downloaden van programma’s en open geen bestanden en bijlages die je niet vertrouwt