Labeltool DPD Shipper

Hoe print ik een label in DPD Shipper?

Bij het aanmaken van een label, is het mogelijk om deze direct af te drukken. Je kiest daarvoor de knop Afdrukken & Nieuw

Het is ook mogelijk om de verzendorders eerst op te slaan en later gezamenlijk af te drukken. Dit kun je op twee manieren doen.

Selecteer eerst in het scherm Verzendorders en Collection Requests de verzendorders waarvoor je het label wilt printen:

1. Klik onder in beeld op de knop Labels afdrukken voor geselecteerde verzendorders, of
  2. Druk alle niet geprinte labels in een keer af door in Dagelijkse procedure te kiezen voor Labels.

Je hebt altijd een printer nodig om labels van DPD te gebruiken.